Catering

Wij cateren graag uw speciale gelegenheid op locatie.

Het buffet wordt samengesteld uit een keuze van de volgende gerechten, tot een maximum van 12 soorten. Het wordt geserveerd op aparte schalen, inclusief Turks brood en pilav. Gerechten met een * zijn ook als borrelhapjes te leveren. De prijs van een buffet is afhankelijk van de keuze die gemaakt wordt. In ons restaurant varieert die tussen € 18,- en  € 30,- per couvert. Bij catering tussen de € 20,- en
€ 30,- per couvert, met een minimale besteding van € 500,-.

Mercimek çorba - linzen soep
Tarhana çorba - yoghurt soep
Mercimek köfte - gekruid linzen balletjes*
Biber tava - gebakken puntpaprika met yoghurt en tomatensaus
lspanak salata - wilde spinazie salade met yoghurt en tomaten saus
Hummus - kikkererwtenmoes met kikkererwten*
Piyaz - witte bonensalade
Mantar salata - salade van champignons met lente uitjes
Yaprak sarma - met rijst en noten gevulde druivenbladeren*
Cacik - yoghurtsalade met komkommer, dille en knoflook
Mucver - qourgettekoekjes*
Beyaz peynir/zeytin - turkse fetakaas en olijven
Bulgur salata (Kisir) - salade van gekookte tarwe
Kabak dolma - met rijst en noten gevulde courgette*
Patlican salata/tava - aubergine salade, gebakken
Antep ezmesi - pikante turkse salade
Börek peynirli - met fetakaas gevuld bladerdeeg*
Börek ispanakli - met spinazie gevuld bladerdeeg*
Börek kiymali - met gehakt gevuld bladerdeeg*
Çerkes tavugu - kipsalade met noten en kruiden*
Et sote - met ui, paprika en champignons gebakken lamsvlees, warm
Pilic sote - met ui, paprika en champignons gebakken kipfilet, warm
Pastirma - Gekruid rundvlees zoals italiaanse pastrami*
Kuzu fileto - lamsrugfilet*
Piliç but - kipkluifjes*
Nova fileto - lamsmuis*
Ördek fileto - eendenborstfilet*
Bulgurlu tatar köftesi - gekruid bulgurtartaarballetjes*
Balik füme - gerookte heilbot*
Yengeç salata - krabsalade
Somun baligi füme - gerookte zalm*
Hamsi salata - sardinensalade
Tarama salata - viskuitsalade*
Somon balik salata/makarna - zalmsalade/pasta
Kalamar tava - gebakken inktvisringen, warm
Kalamar pilaki - gebakken kleine inktvisjes bereid met witte wijnsaus en knoflook
Midye sögüs - grote mosselen in zijn schelp met speciale dressing*
Baklava - bladerdeeg gevuld met walnoten en honing,opgemaakt met fruit*
Kadayif - fijngesneden bladerdeeg met honing en walnoten, opgemaakt met fruit*